Friday, 14 May 2010

Makanangin dan makan2 kat Tanjung Piai

ni cerita dah dua minggu, tp nak jgk buat entry ...

kononnya bawak anak2 kat Taman Negara Tanjung Piai ni, anis nak naik keretapi, Malangnya nasib keretapi tak beroperasi plak. So kami jenjalan sambil menghirup udara segar

Dah penat bejalan, tak sah kalau tak pekena fresh seafood kat Tanjung Piai ni. Tangki dah penuh, baru kitorang berangkat balik...








4 comments:

♥Azie♥ said...

salam kak gee lama tak update yer..tertunggu jugak n3 terbaru...suka tgk dua beradik nie macam erin & nonie.

Siti Rohana said...

syok nye..tanjug piai...erm..tak sampai lagi...tak keluar beberapa minggu..mengemas rumah...gantung2 aper yg patut..tampal2 aper yg patut..dah setahun baru nak buat...hahaha...nanti dah free baru nak berjalan..:)

btw..sayangnye anis pada aina...good gurl..:)

Mrs. Ishamizu said...

hmm yum2..Tg Piai ni jauh tk dr JB kGee? haritu masa gi Desaru ada niat jgk nk ke sana tp pegi blk hr so cancel..may be nxt time la..

Comelnya gurgals pki dress!;)

Puan Gee said...

re :
Azie ~ niat nak update tu selalu ada, tp time nak update blog ada2 je halangannya

Siti ~ bgs le dok menghias rumah... mesti dah bertambah lawa rumah siti.

Izu ~ dekat sejam jdk , takpe... len kali dtg bleh menginap kat sana plak