Wednesday, 16 June 2010

Cerita 3 dalam 1

Banyak sangat halangan nak meng'update' blog ni, so... sekali up tiga cerita skali lah yer.

First... my 1st doter dah melangkah ke angka 4 pd 29 Mei lps... takde buat bday parti pun. mcm biasalah... ada kek sebijik. Kek ni special request dari Anis sendiri... tiap kali lalu kedai kek dia sibuk dok minta kek yg ada cartoon caracter.





7 Jun, kami ke Melaka... kebetulan cuti sekolah dan ada jemputan kat sana.... boleh la cuti2 sket. Kebetulan melaka tengah bersiap-sedia nak menganjurkan SUKMA, bandarnya agak cerialah... cuma yg tak best... jalannya sesak lah plak. Maklumlah musim cuti...


Tunjukkan Anis kereta lembu ni, dah tu aku tanyalah sama ada dia nak naik tak. Nak tau apa jawabnya ?

"Taknaklah... nanti lembu tu tendang Anis"




Last skali... balik kampunglah. Cuti panjang katakan. Balik sekejap ajer... jenguk org tua kat kg... dan mcm biasalah shopping kat KB.


2 comments:

♥Azie♥ said...

lamayer akak tak update..rindu dekat anis & aina..happy belated besday..moga Allah sentiasa melindungimu & sentiasa sihat & kuat amin

dilaOHdila said...

salam CIK gee...
apa habaq.
alahai anak putih2 ni si gebbus dah besau erk. kakak anees pun dah tinggi lampai ghitu.