Sunday, 29 June 2008

Jalan2 cuci mata

Hari ni keluar cuci2 mata, dgrnya banyak sales.

Mmg la banyak kedai yang diskaun tapi masih lagi di atas paras piawaian yang ditetapkan utk shopping moping nie. Huhu... nama pun nak cuci mata jer....

Singgah Mothercare... banyak jugak yang diskaun. Tapi ttp mahal jugak... blom lagi nak convert ke RM ... mau ratus2 selai baju budak (harga lepas diskaun) huhu.... bila sampai area kasut... less sampai 50%. Kene beli lah nie.

Sambar 3 pasang utk princess.... saiznya makSu sengaja beli yang besar sket, sbb bukan nak pakai sekarang pun. Kasut Anis sekarang size 4 baru nak masuk 5. Jadi beli yang saiz 6 & 7. Kalau tak sempat buat raya , jawabnya tahun depan baru bleh pakai. Hihi....

Balik rumah jer, si kecik ni mula sibuk nak try kasut2 tue.

Sibuk try kasut

1 comment:

fa-faz said...

banyak nye kasut dia...hehehhe
kawan anis dah balik...
anis bile nak balik jenguk kelate?