Tuesday, 22 July 2008

Gotong-royong lagi

Pagi2 Anis dah bersiap nak ke rumah 'nenek' nak tolong menyibuk..ada gotong-royong loading barang ke kontena. Bila sampai sana...fuh semangat tengok punye lah banyak barang & perabot. Sekali tengok macam tak muat jer kontena tue... tapi akhirnya muat jugak semua barang2 disumbat ke perut kontena. nak banding dengan brang kami nie...alahai...secoet jer ... nampak gaya nak kene tambah lagi ler ...


2 comments:

fa-faz said...

comel nye dia pakai tudung
tapi pegang botol susu plak
hehehe
skali tgk anis ni
looks like my niece...si alya..
ada pic dia kat my latest entry @ FP

MakSu said...

ye ker??
nanti nak belek muka alya tue
botol susu dah jd bestfriend dia
la nie.. apa nak buat