Friday, 25 September 2009

Kembali ke bandar

Salam...

Salam aidilfitri untuk semua... seminggu kat kampung... tiba masa kembali ke bandar plak. Gambar raya akan menyusul di entry berikutnya. Cuma tak banyak gambar yg diambik. Selalunya beratus2 gambar sampai tak larat nak edit, kali ni dua puluh keping pun tak sampai. Penyakit apa ntah menyerang, malas plak nak ambik gambar.

Ingatkan bila balik kat kampung, bleh le rehat sket... rupa2nya dak kecik Aina taknak dgn orang la plak. huhu... mama hilang sket mulalah memanggil.... selain tu, nak kene bg perhatian penuh, kalau tak... semua benda nak kutip masuk mulut.

Anis plak dengan kerenahnya ... tak nak pakai baju raya, taknak ambik gambar, taknak salam, taknak raya bla bla bla.

Raya kedua, Anis dgn Aina start selsema. Raya ketiga, hubby start sakit perut, raya keempat, aku plak sakit perut. Raya kelima... kami sekeluarga selsema, batuk, demam. Tambah lagi satu penyakit baru utk Anis... kene asma. Kesian menengoknya... lembik, tak nak makan, taknak minum susu.

Raya keenam (Jumaat), berangkat semula ke Johor.

6 comments:

~ Ibu ZAAZ ~ said...

serupe la kite..keje melayan anak je. pepe pun, semoga cepat sembuh bebudak tu.

selamat hari raya.

HalfBlood Princess said...

Cuaca panas kgee, tu yg kte tak thn tuh lbh2 lg ank2 ni..kesian tgknye running nose aje!

Oh dh smp jb yer? bley pusing jb lak...bler nk dtg beraya ke mlk?:)

farah : m0mma HD said...

...gee...kronologi di atas...lebih kurang je ngan kami

anak2 kena selsema...
cuma kami x kena sakit perut
kami pun bertolak balik taiping hari jumaat tu

and, thanks susah payah dtg umah raya ke-4 hari tu
x sangka jumpa plak umah nye...
hehhehe

ida said...

kebanyakan macam kena kes yang sama... anak2 ida pon semua kena selsema... demam.... batuk tapi x der lah teruk sangat ..."selamat hari raya"

dilaOHdila said...

salam gee.....
aduhai anakanak mu sudah besar dah ni
kakak anees sayang sungguh kat adik tu
comey adik putih gebbus

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇