Thursday, 29 October 2009

27 oktober ~ bermula fasa baru

Salam...
Lama btol tak mengadap blog ni, lebih dua minggu takde internet kat rumah. Di samping tu, agak sibuk dgn kerja2 rasmi sebagai kuli, dan kerja2 rasmi di rumah. Dalam sebulan ni dok ulang-alik melihat perkembangan kerja2 men' touch-up' rumah.

Akhirnya 27 Oktober kami nekad angkut barang2 naik lori dan bawak ke rumah baru. Memandangkan barang2 kebanyakan msh dalam kotak, jd tak byk yg nak dikotakkan. Ringan sket le keje.

Jadi bermulalah fasa baru hidup kami sekeluarga di rumah sendiri... lega sebab lepas ni tak pyh bayar sewa dah.





Buat masa ni itu ajer laporan terkini daripada Anis Aina & famili. Barang2 masih bersepah ntah bila boleh unpack semua. Rumah sewa pun blom pegi bersihkan. Jumpa lagi.

6 comments:

mumy said...

home sweet home..

☆ lieya latif ☆ said...

wah dah pindah umah ke....sure penat nak mengemas tuh...tapi takpe semangat nak dok umah sendiri sue mengatasi penat mengemas tuh...selamat berpindah yeak....aina ngan anis tlg mama yeak...

HalfBlood Princess said...

Kgee nk emel add bley?;)

dh pdah ye? kt area mana plak nii?? mst bz lg men'touch-up' umah ni..xsbr nk tgk!! update tau...tk care k.gee cyg!:) mwah kt anis n aina too..;)

dilaOHdila said...

salam gee
wah dah beli rumah baru ke?
cayyo...
anakanak dah makin besar tuh
bila nak datang bangi ni gee:-)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 長灘島景點 長灘島必買 婚禮顧問 婚禮顧問 花蓮民宿 花蓮民宿