Saturday, 27 November 2010

Tudung bawal

Aku, Anis dgn Aina masih kat KB. Hubby dah balik Johor... sementara masih kat rumah my parents ni... makan ajelah kejenya.

Salah satu aktiviti wajib setiap kali balik klate adalah shopping tudung. Member2 aku mmg awal2 lagi dok pesan nak kirim tudung bawal (saiz xl)... jd minggu lps sempatlah luangkan masa ke KB utk beli tudung2 yg dipesan tu... dekat dua jam jugaklah ddk memilih kat pasar tu... naik rambang mata aku. Selain tudung bawal, sempat jgk sambar kain batik sepasang... oren kaler gitu. Thanks hubby kerana memahami... hihi


21 helai semuanya... aku punya lom pilih lagi tu.


Hari ni dah start hujan plak... kain baju dah banyak tak kering ... anak2 plak suka btl mandi-manda (makumlah mandi air perigi) dan tukar persalinan.


2 comments:

♥Azie♥ said...

banyak nyer tudung,...

Puan Gee said...

kwn kirim... jenuh nak memilih