Saturday, 17 May 2008

Projekku : Hari & Malam Ketiga

Salam
Perkembangan projek, hari ketiga ok ajer.

Sebelah malam plak ada dua sesi. sesi pertama ada mini show sekejap dalam dekat pukul 1 a.m. Mula2 jaga si kecik cari bebe , lepas tu nak si Tubis Lala... then mintak air...dah bawak air, nak milo plak. dah bagi susu suam seboto.. lama2 senyap sendiri.

Dekat pukul 5 a.m skali lagi si kecik ni jaga... bangun ajer dicapainya botol air yg dah siap semalam tu, makSu letak kat bahagian atas kepala dia. Dalam tido2 ayam tu dengarlah jugak si kecik dok mengomel. Lepas tu offer susu. Nak plak. Kene turun lagi skali buatkan susu suam.

Sebelum turun tu siap dapat lambaian miss universe dan flying kiss dari Anis. Sib baik kali nie takde show. Dah dapat susu tue...ingatkan trs sambung tido. Dia galak la plak lompat2 dan membebel sensorang. Kasi bebe nya yg dah dibogelkan semalam seblom tido....mamanya sambung tido. Tapi telinga nie dengar lagilah si kecik dok mengomel dan main2 dengan bebe tue. Ntah pkl brpa sambung tido.

so projek hari ketiga dah berjaya. Ada perkembangan positif sbb Anis dah tak mintak nenen.

2 comments:

f 4 r 4 h said...

lawak le Gee ni
lambaian miss universe !!
hhahahaha

lor
baca entry yg 1st day nak lepas bf tu
sedih la pulak
sapai tetido budak tecit tu

mmm...nampaknye xde le anis cari sgt ekkk
ok je tu
maybe coz gee dah standby awal-awal lagi nak kasi suplement food ape...
so, dia dah kenyang
xde le dia cari kilang susu tu lagik
insya-Allah harap sucess la yea

MakSu said...

setakat nie alhamdulillah
kekadang nie temngok mcm dia nak mintak tapi sempat break

cuma penat la plak memalam kene bgn buat susu at least skali
hihi