Tuesday, 28 October 2008

Barang2 dah sampai

Salam semua...
Mula2 sekali nak minta maaf bebanyak sebab MakSu tak reply komen dan blm sempat nak buat kunjungan balas ke rumah kawan2 semua....

Alhamdulillah...hari ni akhirnya kontena kami dah selamat sampai...dan rumah kami yg kosong ni dah jadi macam gudang barang.... cuma ada ruang nak jalan dan bilik tidor ajer yg boleh jadi tempat rehat....sapa nak beli barang murah boleh datang...lelong...lelong....

Maksu punye lappy pun dah sampai ..jd lepas ni harapnya ada lah sedikit kesempatan utk update dan upload gmbr2 yg dah lama tersimpan dlm kamera tue. Sebelum ni guna hubby punya lappy , jd tak bestlah nak buat mcm rete sendiri...maklumlah byk khazanah kat dlm tu...kot2 time kita guna rosak plak benda tu..tak ke naya...

** beberapa keping gambar je yg sempat snap... boleh ler...

Before .... kosong boleh main kejar2 lagi dengan Anis...

Cepat ... lori dah sampai tue...

Mana tukang angkat nie???

Tada..... after... dah jadi gudang plaks

7 comments:

farah amoi said...

gee ...!!
aritu farah dah kasi no phone kan?
ambik x...? kami akan ke KL nex week..my mum nak buat haji...

lamer nye kan...bebarang tu baru sapai...
ye la...naik kapal laut kan..
masuk kontena
ehhh...ada nak letgo bebarang ke?
hehhee..menan anis byk kan? tayang le ape yg nak d lelong tu

lappy pon masuk kontena skali
sibbaik xde pa pe kan..

gee, mis call farah yea...kasi no phone !

lieya_latif said...

xpe gee...slow2 kemas....lame settle laaaa....selamat berkemas2 yeak he he he

dilaOHdila said...

gee....
tepek aa gambar anees gee
rindunyaaaaaaaaaaaaa

Fateen said...

heheheee..sampai dh brg yea..baguslah..mesti anis nye menan pun ada, seronoklah tu..
kami dh selamat blk ktn semula,
nk jumpa pun kena tunggu km balik
kg utk pickup diorg blk dr hj jer
lah... nnt kita ber sms je yea..
cepat2lah settle mana yg ptt n yg penting masuk internet cepat2 ye :D

Fateen said...

amboi barang....byknye, hhehee mmg jadik gudanglah gee..ada nak lego ke? hehhehe...

MakSu said...

farah & fateen - mungkin ada yg nak let go, tp lambat lagi ler... byk lg kotak yg blom bukak, bukak yg basic je dulu ...

dilaOHdila said...

gee....
besornya umah
kat mana ni gee?