Sunday, 5 October 2008

Selamat Di Tanahair

Salam Aidilfitri buat semua

Alhamdulillah kami sekeluarga dah selamat mendarat dan tiba di tanahair semalam. Sekarang berada di Kota Bharu bertemu keluarga (nasib baik kawin satu negeri - tak pening2 nak balik ke mana)...

Masih ada lagi urusan yang belum selesai ... mungkin lambat lah untuk update seterusnya... jadi kalau rindukan Anis tu bolehlah tgk video2 yg lepas tu yer...

Gambar2 terbaru nnt aku masukkan kemudian (gambar angkut barang, raya dan sekitar kepulangan & ketibaan di tanahair) .. bila dah settle semuanya...

salam.

9 comments:

Fateen said...

Alhamdulillah gee dah selamat sampai ke tanahair..kami pon dah pulang semula ke kuantan setelah seminggu di kampung..cepat2lah berutus berita yea..nak tau perkembangan anis setelah pulang ke malaysia..

dilaOHdila said...

salam gee
dah ada kat KB ke gee
alhamdulillah. Ni balik sini teruih ke gee
gee...nanti email no phone kat acik dilla erk;-)

farah amoi said...

gee
bile ada kat KB...?
kami ada kat KB sampai saya ke 5 tau !!!
alaa...kalau tau camtu
dah leh jumpa-jumpaan

ni no phone farah
012-5035767
text me yea....

so, lepas ni x tau stay kat negeri mana lagi ke

nape tetiba je balik mesia
sebelum ni x habaq pon
buat surprised yea

makne nye tahun ni sempat raya d kelantan lar....

Ayong said...

wah..selamat tiba ke msia....berapa hari lik msia??

nanti cepat2 upload gmbr anis ye maksu..nak tgk.. :)

lieya_latif said...

gee dag ade kat sini ker...meh le datang putrajaya....boleh jumpe2....

apple said...

selamat hari raya anis sekeluarga. alahai.. sedihnya baca last entry kat fp tu. nasib dpt link ni kalo tak frustla plak kalo lost contact. kalau online tu jgn lupa tgglkan no utk dihubungi ye. :)

<< jeff >> said...

>> welcome back...
>> jangan risau pasal update...
>> selesaikan dulu apa yang perlu diselesaikan..,,

eija28 said...

selamat sampai ke tanah air utk kak gee sekeluarga...nanti cepat2 upload gambar anis di malaysia yerk!!!

wanie said...

gee...jumpa jugak blog gee...dah balik malaysia ye...lama tak jenguk fp...upload gambar2 anis byk2 ye...tak sabar2 nak tgk anis