Friday, 26 February 2010

Cuti, cuti dan cuti lagi

Assalamualaikum
Hari ni cuti lagi sempena maulid Rasul... hari tu dah seminggu sakan bercuti, baru empat hari masuk keje... enjin br nak suam2, dah cuti balik. esok masuk opis, lusa cuti weekend plak. huhu...

Cuti thn baru cina ritu kami balik KB... seminggu kat KB tp terasa cpt aje masa berlalu (maklum le relax je tak buat apa2... duti plak kluar mcm air paip!!


2A yg kebosanan dalam kereta... dah nak balik Johor


Ada lagi nak stori, tp got to go now... nak buat sarapan dan si kecik dah bangun.
Bye. Have a nice weekend guys.

2 comments:

♥Azie♥ said...

ye la akak..byk cuti byk la duit kuar....

Puan Gee said...

hihi... taknak duit keluar , kene buat perintah berkurung la yer sampai dpt gj bln 3