Friday, 4 April 2008

My Baby dah boleh mengira

Minggu nie happy sangat... my darling baby dah boleh mengira dari 1-10 dalam bahasa Inggeris. Mula2 macam tak percaya ajer... sebab sebelum nie bila anis mengira mesti ada lah yg terlompat. Tapi masa jalan2 nak gi kedai Ahad lepas, sambila bejalan tu dia kira 'one, two, three, four, five, six, seben, eight, nine' hihi seronoknya

Dan sepanjang minggu nie bila makSu pasang telinga bila dengar si kecik nie mengira dia dah boleh kira sampai 'ten' yea yea good job my girl!!

Ini semua salah satu hasil si kecik dok nonton dvd 'NUMBERS' sejak lebih kurang dua minggu lps. Ada jugak hasilnya tengok tv tue.

3 comments:

dilaOHdila said...

salam maksu
terima kasih kerana sudi melawat rumah dilla.
mana gambar babynya:-)
** Umur Zuhairah ni 1 tahun 9 bulan kalau tak silap. hehehehhe lupa pulak nak mengira umur anak buah.

rajinrajin datanglah umah dilla yang satu lagi kay

http://dilabangi.fotopages.com

f 4 r 4 h said...

salam perkenalan...

mmm...ntah mcmana...url blog ni ade dlm blog tracker saya....
nice to kowing u...and ur baby.

erkk...apa nama baby...& mana gambo nyer...?

MakSu said...

dilaohdila & f4r4h ~ dah lama kenal my baby nie.. tp kalau samar2 lagi boleh view dekat video tue