Wednesday, 3 June 2009

Balik kampung





Senyum lebar anak dara sorang ni bila nak balik kampung...

Hari-hari dok tanya bila nak balik Kota Bharu??

Maklumlah, on the way tu boleh menginap kat hotel... duduk dalam e-kon... mandi bath-tub... itu aje yang dia tahu...

o.... lagi satu, kali ni Anis tak sabar nak balik kampung sebab dah dijanjikan 'OREO'... dia tahu bila singgah stesen minyak bleh dapat oreo... kalau hari lain tak dibenarkan makan. Sebabnya... cik Anis ni makan krim dia ajer... biskutnya mama dengan papanya lah tukang makan ;( sebab tu tak bleh kasi selalu kat dia.... benda tu kan maaaanis sesangat.

Kitorang akan berada kat KB seminggu ... kalau aku rajin, aku update dr sana... kalau nampak blog ni sunyi je maknanya aku tengah berseronok kat kampung le tu...





Selingan : Orang tua-tua kata, kalau baby dah start isap jari kaki maknanya nak dapat adik? Betul ka???

jumpa lagi....

6 comments:

eija28 said...

wah kak...nak blk KB seminggu yerk...bestnyer blk kg.....eija sblm raya nanti baru blk sana....hehehe...lama lg.....suke anis yerk nak tungu blk kg...cantiklah background baru nie...akak...boleh caya ke petua2 oorg tua ckp mcm tu erk??

Suzana Abd Manan said...

Betul...betul...org tua2 kata...hehe Tunggu lah tak lama lagi dapat baby lagi lah tu...hehe

☆ lieya latif ☆ said...

wah bestnye nak lik kg....mia n mija pun dah tanye2 bile nak lik kg....nak wat camne..mak pak nye busy bona skrang hi hihi

selamat bercuti

luthfil07 said...

hahahaaa... abis la Gee...Aina nak adik la plak...
haa Anis suka mkn krim aje ek? Tuh sama macam Luth..mkn oreo nak krim jek...
Gee..lik KB ni leh borong tudung bawal lagi ek? hehehe... bestnyerrr...

HalfBlood Princess said...

haah izu pon sll dgr org ckp camtuh. aina nk adik ehh? mintak mama...:D

wahh bestnyer nk blk kg..lme lak tuh...mst seronok...sgah hotel kt mn, kuantan ke? xsbr nk tgu hjg mgu ni, cuti2 ke pantai timur gakk...bwh kelantan la tp...dkt jek ngan jhr. hihi...

farah amoi said...

huhuuuu
kita balik..demo plok balik KB yea
kalau x, bole jumpaan kannn
hehhhe

yo ko petuo orghe tuo tu eik?
daNi pon lagu tuh gok aritu..kerap gok
tp kawe pakai inplan ni camne?
hahahha