Wednesday, 17 June 2009

Saya dah balik cuma malas nak update blog

Salam...

Dah beberapa hari kembali semula ke rumah... cuma mood nak meng'update' blog je takde...





*************************************************



Kat kampung hari tu ada le dekat 10 hari... macam2 berlaku... makan, tido, shopping... shopping apa lagi... kalau balik kelantan mesti nak beli tudung banyak2 buat stok. Sambil belikan yang orang kirim, beli skali utk diri sendiri... kalau nak turutkan perkembangan tudung kat klantan tu, tak terkejar ler... tiap2 kali balik ada aje yang terkini.

Masa kat Kb sempat le berjumpa sedara-mara... adik-beradik pun semua balik (belah aku dgn hubby)... bila semua berkumpul, macam raya la plak.


Dalam perjalanan nak ke rumah tok-tok sedara diorang



*******************************************************************



Sejak balik dr kampung ni, Aina macam tak sihat sket. Asyik merengek. Pantang ditinggalkan sorang-sorang. Mesti nangis. Dia pelik kot, dekat seminggu ramai tukang dukung... alih2 balik takde sesapa plak.

Bila bawak gi klinik, tak demam plak. Cuma kat badan dia ada merah-merah macam ruam. Masa ambik dr rumah ngasuh tadi, ruam agak ketara kat muka la plak. Kesian anak daraku nan sorang tu.



Nampak tak ruam kat muka saya??


**********************************************************



Dan ... satu lagi sebab blog ni agak bersawang... ada sorang budak yang dah ambik alih laptop nie... kalau dulu gilir2 dengan hubby ajer, skrg dah kene beratus dengan anak sendiri plak. Ada satu hari aku lupa nak tutup facebook, diupdatenya status aku dgn bahasa german. ;p





Pantang laptop free... budak nilah yang akan konker...

*** Sori ye kengkawan... sy cuma intai2 aje rumah kalian... tak tinggal jejak... bila berkelapangan sy leave comment yer...

9 comments:

Fauzan Che Harun said...

hehehe..kaka gee...aina boelh join...tapi ct rasa cam dah habis time nye....ct pun masuk last minutes...heheheh

loh....cepat baik ye aina darling....amboi anis.....anak2 cyber!...

*Azie* said...

aina pun nak update blog jugak ker?

*Azie* said...

aina pun nak update blog jugak ker?

ryani said...

skang semua kena penyakit malas update blog ek..gee pun dah terjangkit dgn yan..heheheh..suh anis je la update kan...

☆ lieya latif ☆ said...

comelnye anis pakai tudung hi hihihi...puas tu dok kg lame kan...berat hati jek nak balik sini balik kan hi hihihi

ye lar lieya pun dah rase malas2 nak update blog, tapi gigihkan jugak laaaa kononnye he he hehe

sian tgk ruam aina tu....ruam susu ke ...atau ruam sebab panas....gatal tu....

syazyatie said...

anis ni mmg IT literated betol :0)

mummy 2H said...

hehe...kalo anis pandai main takpe...kalo kakak iqa ni siap main,dioffnya komputer daddy tu dgn suis...nak main balik dia on komputer tu ngan suis gak...bengang daddy hahahaha....

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

kalau dah balik kg tu tak sah la kalau tak shopping tudung kan gee...hehehe....

HalfBlood Princess said...

comelnya ank cyber btudung litup...ayu n sopan skali!;)