Tuesday, 7 July 2009

Aku dan hidupku...

Salam...

alooo everybody... rindunya nak update blog. Kali ni lama plak blog ni dibiarkan bersawang. Kesuntukan masa, maklumlah dah masuk setengah tahun ni macam2 keje yg datang. Maklumlah jadi kuli, apa yg boss arah suruh buat, kita buat ajelah... janji cukup bulan gaji masyuk.

kadang2 bila ada masa nak update, idea plak hilang... ni pun dah takde idea nak citer apa... layan gambar anak2 ajelah yer...


2A... nampak tak gigi Aina 2 btg kat bawah??
Deorang ni kalau kene timing boleh pening pala mama nak melayan
karenah deorang berdua serentak




Anis tengah kemaruk main stroller ...
siang malam dok tolak benda alah nie




Aina ~ makin manja dan pantang ditinggalkan sorang2
mulalah nangis ~ tu penat sangat main , lps dia nangis dan mama
buat tak layan.... last2 lentok sendiri


9 comments:

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

aksi aina tido tu menarik sgt2 gee...kalau gee join contest aksi anak tido mesti blh menang..nanti make sure simpan aksi bdk2 yg cute tu tau...for sure blh masuk contest..cam akak, anak2 dah besar, dah takde kategori nak join dah..

HalfBlood Princess said...

Alahai aina..kiut tlentok camtuh..ciannya mama xlayan yer..hihi samala izu kgee, kdg tak tlayan jgk bebudak ni. sibbaik iris xbyk ragam cm zahin..:D

*Azie* said...

kelakar la tgk aina tido mcm tue..akak dorang ada gaduh tak..skrg erin dah besar asyik ngusik akak dia jer

☆ lieya latif ☆ said...

alalalaalal comelnye .....ye ke dah ade gigi.....mesti cute kan...aina jgn gigit2 kak anis tau nanti hehehehehe.....

wah dah jadi budak manje la yeak...biase latu.....nak melekat ajek....hehhheeheh kak anis baik kan...tak kisah...jgndiepun ikut jeles tak dah le....heheeheh

dilaOHdila said...

salam gee
dah besaq anakanak hang, comey
aina paling cute. moment tu best la
syahdu & lenanya diek.....geee

gee sehat ke
moga senyum selalu

ida said...

comel jer aina tido.boring main sesorang lebih baik zzzzzzzzz.

luthfil07 said...

lamanya cuti!! (cuti memblogging)..
cepatnya aina tumbuh gg, qhaliff lum lagi..
hahahaa sian aina ek sampai terlentok dia... kak anis pun takmo layan ke?..

farah : m0mma HD said...

muahhahha
lawak tang aina tetido tu
and
ak anis dah berambut panjang....

Amna Faqiha said...

salam...comeynya cara aina titun