Tuesday, 4 August 2009

Antara J-Card Day & Home Decor

Salam... dah nak khamis, baru ada peluang nak update xtvt weekend hari tu.

Takdelah istimewa sangat... sabtu tu balik keje, kami sefamili ke Jusco Bukit Indah, ada J-Card day... takde keperluan nak beli apa pun. Dalam takde benda nak beli, terbeli le jugak handbag, sandal dan baju utk anak2. Orang pompuan... biasalah... hihi



Anak-anakku berposing dengan hasil tangkapan


*********************************************************

Ahad plak, pagi2 dah kluar ke pameran decoration yg dah start Jumaat. Memandangkan hari tu merupakan hari terakhir, kitorang budget mesti ramai yg serbunya. Sbb tu awal pagi dah kluar. Punyalah lama tak masuk bandaraya JB... terasa macam masuk Birmingham la plak. Eceh... berangan le plak. Masa kat HomeDec tu macam2 le booth yg kitorang singgah, maklumlah dr pagi sampai lepas lunch duk pusing kat situ. Itu pun tak hbs pusing. Anak2 bergilir2 tido. Bwk pushchair satu, lepas Aina bgn Anis plak ambik turn.

Macam yg dijangka... org punyalah ramai. Byk brand yg bagi diskaun... kitorang lebih tertunpu pd produk dapur dan decoration lah. Yang lain2 tunggu lain tahun beru bleh dipertimbangkan.

Masalahnya sekarang... bilalah nak dapat kunci rumah....




Baby besar tengah cas bateri

9 comments:

farah : m0mma HD said...

...hehehhe...ye...kawe tperasan rambut anis yg kontot
and....dah dpt agak camne leh jd camtu

tau la gee...darwisY pon camtu gak
pantang nampak gunting
nak gunting rambut...mana diorg blajar ntah
so far, x dan terguntign lagi ler...


gee...gee suka yea layan JC day...farah x reti nak beli lo...sbb kawe x pakai kasut tumit tinggi...x pakai henbag semua tu
hehhehehe
logik ke alasan...

kad dah expire pon x g re-new....

Puan Gee said...

re : farah ~ tgk keadaan jgk, kalu bersumbat sangat org tak layan jugok, penat le nok beratur dgn melayan kerenah dua kekanak lagi

☆ lieya latif ☆ said...

hihihihi comel tgk baby besar car bateri...kemain besar baterinye haah...keh khe keh keh

lieya ni suke gi shopping mall nie, tp problemnye si mia n mija laaa...tempat ramai2 org mule sebok kate penat....tgk anis ngan aina baik jek...senang nak bawak berjalan.....

mimi said...

Salam Gee,

Apakhabar? Lamanya mimi tak jenguk Anis & Co. Dah besar dah dua beradik tue.. Comel2 belaka. :)

HalfBlood Princess said...

hehehe cas bateri yer...btulla elok je anis kn..zahin xreti dok diam klu gi mall..mst nk bebas..takut btul izu..umi dia apalg, pntg klu xnmpk zahin sokmo selamba je pgil nama dia kuat2 depe ore ramai..hehehe...panik sguh!:D

HalfBlood Princess said...

eh kgee bli umah kt mana? igtkn umah skrg tu umah kgee beli dah..hihi..bler nk pdahh? bestkn ada duit bli home deco..tadok duit mcm izu ni, sbr je la..;)

hada azman said...

SALAM GEE..LAMA X MENYINGGAH TGK ANIS N AINA..wah2,shopg ajek ye..kt uk shopg,kt kl shopg hehehh..mmg org pempuan ni x abih2 menyopping hehehe..sronok shopg kalo kids bagus2 cam anis aina nih..kitorg nih,nk kluar mn2 pk byk kali dulu sbb si kakak alesya nih byk songeh dan makin mnjadi2 akhir nihh..waaaa mmg xleh konsenteret kalo nk shopg tensen22222

dilaOHdila said...

SALAM gEEEEEEEEEE
alahai rindunya tengok 2 badik ni
sorry gee lama tak lawat sini
mama gee apa kabar....
adik kakak apa kabar
waduh dah besaq panjang anak dara hang ni gee
Bila nak mai bangi?

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室