Saturday, 22 August 2009

Ramadan datang lagi


Selamat berpuasa untuk semua rakan2 cyber dan seluruh umat Islam.
Moga Ramadan tahun ini membawa lebih keberkatan dan ketenangan untuk kita semua.

7 comments:

niza et sofia said...

Salam gee,
lama tak singgah blog gee, tgk Aina dah membesar dgn sihat dan comel... kakak Anis pun makin ceria & bijak nmpak nya... seronok tgk gelagak 2 beradik tu... so sweet. Selamat Berpuasa buat Gee sekeluarga, kami pun start puasa hari ni lambat lagi nak buka kul 8.11pm hehehe, cabaran berpuasa di musim panas... take care., nnti singgah lagi

eija28 said...

salam ramadhan utk kak gee sekeluarga.....raya nanti kelik kelate x?

Puan Gee said...

re :
niza ~ cabaran tu... lambat jgk bukak yer... byk2 sabar

eija ~ thanks , raya mestilah kelik... kecuali ada aral besar yg melintang kat depan hihi

HalfBlood Princess said...

camat posa jgk kgee...anis n aina tu posa tak?;p commel sgt derg.:)

mimi said...

Selamat berpuasa to Gee & family. Seronoknya berpuasa di Msia, boleh beli pelbagai juadah. :)

mama3hz said...

insyaallah.....syhhhhhhh...some thing related with phd works too...

Syasmeen said...

slmt berpuasa gee...sori lah lama x singgah blog gee lately nih cbuk ckit erm gee ada facebook tak?