Friday, 14 August 2009

New Photographer in Da House

Anis dah naik 'taraf' daripada model tetapku menjadi jurufoto amatur plak. Skrg kalau nak ambik gambar dia, agak susah nak dapat gambar yg cantik, ada-ada ajer ... sengetlah, masa kita nak klik tetiba dia bleh pusing blakang pun ada... so skrg turn Aina la plak yg jadi supermodel.



Jurugambar tengah bagi arahan pada cik modelnya




Dan hasilnya....



Not bad huh..


*** Itu ajelah dari saya utk minggu ini, wabak m@7@5 sedang melanda... saya tetap mengunjungi blog rakan2 walaupun tak tinggalkan komen. Bila penyakit saya ni dah ok saya akan aktif seperti biasa ya... keep in touch

6 comments:

CatlinaFly said...

wah...pandainye anak u amik gmbr!betul2 not bad!ada bakat! ;)

farah : m0mma HD said...

...huh ! lulus doh tu
mama leh latak jawatan doh

HalfBlood Princess said...

hehehe betul not bad la, kgee ada assistant skg, sngg!!

zahin pon suka amek gmbr skg, kne sorok dh camera tu..selagi tk abih bateri selagi tu la dia klik2...hhihi...

☆ lieya latif ☆ said...

hik hik hik pandai gak anis amik gambar..... cantik gambar aina tuh....tapi tang anis dok amik gambar tu yg kelako....bersungguh2...

☆ lieya latif ☆ said...

gee, salam ramadhan almubarak dan selamat berpuase buat gee sekeluarga....

iu rf said...

kak gee selamat berpuasa yer...

hebat nye si jelita tu amik gamba.. kalah yg pro..hihihi