Thursday, 25 September 2008

Selamat Hari Raya semua


I am really buzy bee right now... don't have much time to do editing or surfing...

Nampaknya semua dah start mood nak beraya... baju kurung untuk Anis sepasang je tahun nie (dah dapat seblom posa lagi) utk pakai pagi raya... dan ada lah bbrpa helai bj lain... mama dah shopping awal2 lagi masa tgh sale hr tu, blom decide nak pakai yg mana, bg tuan punye badan pilihlah nanti mana yg berkenan di hati dia. Me & hubby macam biasalah, recycle bj2 thn lepas punyer... Biskur raya pun mama buat yg paling senang ajer... (pemutar telurku dah masuk tong sampah) jadi... projek buat biskut raya pun stop lah... nnt gi beli biskut kering kat kedai je...

Okeylah, Nak kene brenti mengomel... Bagi yg nak balik kampung tu, pastikan semua sumber letrik dah off, jangan lupa kunci pintu dan bawak balik baju raya.... hati2 bila memandu... dan korang jaga diri, dan anak memasing ... Ingat2lah daku yg jauh di sini huhuhu

3 comments:

eija28 said...

slmt hari raya utk kak gee sekeluarga....eija beraya di rumah mak dulu..kemudian baru blk melaka....huhuhu...kirim salam kat anis comel..

<< jeff >> said...

>> salam Aidilfitri untuk anda sekeluarga...
>> moga bahagia di Syawal mulia...
>> andai ada salah silap terkasar bahasa...
>> ampun serta maaf juga dipinta....

farah amoi said...

gee,

selamat hari raya...
hehhehe....kami nye plan nak balik raya dah bertukar balik cam asal
Mr.hubby x sanggup balik kelantan without salam ngan his mum dulu..

so, raya ke-2 baru balik kelate
its means, every year ler kami bole balik beraya di kelantan

horaayyyyyyyyyyyy !!!