Sunday, 10 May 2009

Shopping ~ Edisi Tak Sengaja

Salam...

Hari ni tergerak hati nak buat kunjungan ke MetroJaya plak... bosan jugak kalau asyik2 Angsana, Jusco dan Giant ajer... lepas zohor gerak...

Sampai kat sana, kereta banyak le plak... rupanya ada sales... ingatkan dah abih... so alang2 dah sampai tu, jangan lepaskan peluang ... sempat le memancing apa2 yang patut.




Salah seorang peserta shopping... tidor sepanjang program


Setiap peserta dapat bahagian memasing... kekanak berdua ni macam biasalah... mesti dapat paling banyak bahagian... aku sempat sambar handbag sebijik... mana tak tersambar kalau less 50%... hubby pun dapat bahagian dia. So atkde yg jeles lah...

Nota kaki : nasib baik dah pegi hari terakhir sales, kalau esok ada lagi... mau ake pegi berdua dgn hubby ajer... memang berBALOI ;)

11 comments:

eyza said...

comel2nyer anak awak..... selamat Hari Ibu...

☆ lieya latif ☆ said...

best tu kak gee shopping2....tapi baik laa si aina...tido jek...senang nak bawak kesane ke mari camni...comel tgk die tdo tu...geram tgk muncung die tu hi hihi

eija28 said...

wah kak gee...ada plak edisi shopping tak tersengaja erk.....shopping handbag lg tu....bestnyer....

ryani said...

mana pic beg baru..ni sempena mother's day ke?hehehhe

Taiping to Batu Pahat said...

selamat hari ibu kak gee. Anak2 kak gee mmg baik betul kalau bwk shopping. Syifa ni susah, taknak dok stroller, suruh dukung. Kalau ringan xpe la gak. Amboi, shopping sakan yea..Jeles i tengok.

HalfBlood Princess said...

Wahh, bestnye shopping kgee! Metrojaya ni kt mana ehh?? at last dpt jgk handbag yeak? hehe..

Nway, comelnyaa aina tuu..sama je mcm iris, suka tdo dlm mall..tp klu kt luar panas tu, hmm cranky abess..:)

Puan Gee said...

re ;
Eyza ~ thanks...
Lieya ~ Bukan aina je, anis pun sama, time keluar shopping diorang tido... dah nak balik br jaga
Eija ~ nasib baik tak sengaja, so bawak ongkos pun sket je lah... kalau sengaja... lagi banyak ongkos melayang ;)
ryani ~ seganlah nak tempek.. hihi... takde lah semepena hari ibu... sesaja je beli
Taiping to BP ~ jangan jeles... kita shopping dalam negara ajer... slmt hari ibu jugak
Halfblood Princess ~ MJ ni kat area JB sana... dah penat bekerja... sesekali belanja diri sendir apa salahnya

Fateen said...

seronoknya bershopping... yg penting semua dpt bhgn..heheee..

Fateen said...
This comment has been removed by the author.
Siti Rohana said...

hehehe...haih...shopping kak gee.jgn tak shopping...tak de carboot...supermarket pun jadik...hahaha

kami dah nak balik ni...haih...akan merindui carboot sale..

iu @ wid said...

cutenye aina tidooo