Wednesday, 28 January 2009

Tumpang lalu

Anis dgn adik Aina nak tumpang enteprem kat sini ...

Percutian panjang Mama, Anis dan Aina di KB dah sampai ke penghujung... kami akan meneruskan kehidupan sendiri lepas ni di rumah kami plak... mama tak tau lagi macam mana nak 'manage' dua girls ni.... lepas ni Anis dgn Aina kene praktis ddk rmh babysitter, aina kene blaja minum susu dalam botol, mama kene blaja buat kerja dgn pantas...kalau seblom ni layan gelagat kak Anis sorang jer (dgn papa nya skali), tambah lagi sorang budak yg cute nak kene uruskan... InsyaAllah mama akan cuba yang terbaik...

Sementara tu layan le dulu aksi dua beradik ni.... dah lama Anis tak enteprem kat sini... Aina pun tak nak kalah dengan aksi2nya... ada byk lg koleksi yg tak sempat nak tayang... layan mana yang ada je lah yer...


Aina bagi pose supermodel

Anis dalam gaya Gadis Bond


Aina hari ke 42



Aina dgn sepupu - Fattah Sirqan

Aksi berganding lengan

6 comments:

izuan murat said...

wah wah anis..dh jd gadis bond skrg!! hehe..aina pon dh besar..so cute pki bju tu! ala keciannya nk kene tgl kt umah bbysitter la plak ye..kak gee pon gud luck jge..lps ni turn izu la plak!

Fauzan Che Harun said...

hohoho..cute nye both girls ni...Aina montel nye..masyaAllah..berapa berat die ni?...nampak besar dia banding dgn fattah...baju die pun sgt cute!...wah2 best nye nak balik johore jumpe pakwe..hohoho....

ct

farah amoi said...

ololoooo
montel jugak aina yea....

hehhe...dok sebelah fatah...cam dia tu nampak besar sgt...


gee dah move to johor dah?
gee dah dpt keje ke?

MaMa 3H said...

comeynya aina...cam kak long dialah...

jeff said...

>> alahai...
>> comelnya dia...
>> geram tengok pipi tu...:D

dilaOHdila said...

salam gee....
wah dah nak habis pantang erk, alhamdulillah. baby aina nampak sehat. mesti ibu anees tak sabar nak balik umah sini (hehehehe). lepas ni anees boleh jaga adik ngan babysitter. aina sungguh ayyu ngan gaun pinky. ada jeadband lagik. kakak anees masa kecik dulu macam si aina gak ke gee. aina comey muka bollat. alahai geramnya......