Thursday, 1 January 2009

Happy New Year 2009

Salam tahun baru semua...

January datang lagi...bermakna usia blog ni pun dah nak mencecah satu tahun... terima kasih kawan2 yang sering berkunjung dan memberi kata2 semangat waktu susah dan senang...

Sempena penutup 2008 semalam, laptop yg aku guna pun menamatkan riwayatnya... tetiba aje k.o... dah lebih empat tahun usianya... tak tau le boleh pakai lagi ke tak kalau hantar gi jumpa doktor pakar komputer... laptop tu asalnya hubby aku yg punyer... dia guna utk buat segala research dan kerja2 berkaitan study dia. Bila dah dapat yang baru, jd dia pass kat aku lah...

Jadi kalau lepas ni aku tak jengok rmh u all jangan ingat aku dah sombong plak... tunggu sampai aku dapat dapat ilham dulu... nak beli baru...atau kot2 dapat durian runtuh ker...ada orang nak bg hadiah ker....

Till then... kalau nak tgk aksi2 si kenit dua orang tu ... silalah ke ainavsanis.blogspot ...

*** Anis, Aina & Mama rindu sesangat kat papa...Anis hari2 mintak nak cakap dgn papa...tp mama tak bg ... selang dua atau tiga hari sekali boleh ler... bukan tak nak bg, tp tak nak biasakan... nanti pantang papa takde , nak mintak tipun papa ajer...tak ke naya....


*** Dua hari lepas kami terima kunjungan untie Farah dgn HDs nyer... dua2 boys tido... thanks farah sudi singgah teratak kami...jangan serik datang lagi...

jumpa lagi

7 comments:

dilaOHdila said...

salam Puan Gee (hehehhe)
gee, kawe gi umah blogspot ainavsanis tuh x dapat lar gee
nak tengok baby baru ning (HUHUHU)

Tq gee. kalau dekat boleh acik dilla banjer anees kang

ishamizu said...

Slmt thn baru!
dpt baby baru, laptop pon mst nk kene bli baru la tuh k.gee.:D

Btw, kesiannya anis rindukn papanya...tingat mase hisham kursus 3mgu aritu, zahin teruk jgk rindu-rinduan ngan babah dia..skjp2dok cr kt blk..takpon tgu kt dpn pintu..isk kte pon xsgup tgk dia cenggitu..

eija28 said...

slmt tahun baru utk kak gee sekeleluarga....wah ada blog lain utk 2 badek tu erk....eija x ikut hubby g JEPUN...syarat JPA x boleh bawa isteri...huarrrr!!!!

jeff said...

>> mulakan tahun yang baru dengan azam yang baru...
>> namun jangan dilupakan kenangan dan pengajaran yang diperolehi sepanjang 2008...

aimi @ kamalina said...

gee.... laptop dah K.O.. hmmm..nak soh beli baru la ni... hmm....kejap je dah 2 minggu yek baby awak.. nama pun sedap... nak sgt tgk muka baby tu... jap lagi akak jenguk kat blog yg awak bagi tu.. nanti bila dah ok, jenguk2 la kami ya.. rindu kat Anis & Aina..

ibu ziya said...

salam gee. selamat tahun baru. tahniah dah ada 2 princess yg comel lote!

Siti Rohana said...

kak gee..anda telah di anugerahkan award dari saye..check my page...