Sunday, 28 December 2008

Salam Maal Hijrah dan iklan sekejap

Dah sampai ke penghujung thn 1429H... esok dah tahun baru plak... beberapa hari lagi thn 2008 pun nak beransur pergi...

Azam aku sempena tahun baru nie :

  • nak jadi lebih baik dari yg lepas2
  • nak jadi wife yg lebih baik (hihi... lps ni nak kene rajin masak n buat keje rumah ` tapi kene ada org yg tolong jugak okey')
  • nak jadi mama yg lebih baik dari sebelumnya (maklumlah...anak dah tatermbah... tanggungjawab dah bertambah... stress pun bertambah jugak lah)
  • byk lagi... termasuk carry azam dr thn yg lepas2

Oklah... azam tu setiap hari nak buat...kekadang tak terbuat jugak.... cm cuba mana yang termampu...


Iklan : Memandangkan network kat tmpt aku ni blm ok, maka aku blom boleh lagi nak tayang wajah puteri Aina... jadi kalau u all nak tgk wajah baby Aina boleh le ke sini .... dengan aksi kak long nya skali ada kat sana ...

6 comments:

jeff said...

>> salam maal hijrah 1430...
>> selamat tahun baru 2009...
>> semoga tahun mendatang akan dipenuhi dengan kegembiraan, kejayaan dan kebahagian buat anda....

CatlinaFly said...

salam maal hijrah..& salam kenal.. :)

ryani said...

mama anis & aina..auntie yan ada tag mama..boring2 nanti mama jwb la ye...refer kat blog auntie yan tau...

kaklong anis jaga adik aina baik2..jgn cucuk2 pipi adik tu..hehehe..

muah2 utk anak2 dara comey tu..

ishamizu said...

Salam Maal HIjrah buat kak gee sekeluarga.
Smg tcapai semua azam thn akn datang.
Welcome to 2009!:)
Tq eh sbb sudi sgah blog izu yg xseberapa tu..hihi

eija28 said...

salam maal hijrah utk kak gee sekeluarga....
januari depan hubby akan ke JEPUN...tp buka sambung study....kena kursus anjuran JICA....sambung study tu lain tahun lor plak!!!

Anonymous said...

Bonjour, aiaiciff.blogspot.com!
[url=http://farmaciacialis.fora.pl/ ]vendo cialis online[/url] [url=http://cialisfarmacia.fora.pl/ ] cialis online[/url] [url=http://medicocialis.fora.pl/ ] cialis online[/url] [url=http://cialisbarata.fora.pl/ ]vendo cialis [/url] [url=http://escialisonline.fora.pl/ ] cialis [/url] [url=http://cialismasbarata.fora.pl/ ]comprar cialis [/url]