Wednesday, 10 December 2008

Selamat Hari Raya Eberybadi

Salam Aidiladha
Tak terlambat lagi rasanya nak wish selamat Hari Raya utk rakan2 dan pengunjung blog ni... tahun nie puas kami makan daging free ;)

Perjalanan balik kampung tempoh hari berjalan lancar... kami bertolak dr Skudai pkl 11 pg... singgah di Yong Peng utk solat , dan terus ke Cherating... tido kat sana satu malam.

Besoknya lps bekfas sambung perjalanan ke Kota Bharu... perjalanan hari kedua agak perlahan skt sbb sepanjang perjalanan hujan lebat dan ada kawasan yang dinaiki air. Risau jugak kat dalam hati kot2 terkandas dek banjir... alhamdulillah... kami selamat tiba di Kota Bharu petangnya. Sempat jugak berhenti beberapa kali..


Penumpang belakang


Kadang2 jadi co-pilot kat depan


Sempat main kat playground
~ masa ni tunggu papa solat Jumaat~
"ngantuk la plak"


Day 2 ; lepas check-out
Sambung perjalanan balik kampung


Kat kampung Anis suke btol sbb ramai geng nak main dan ramai tukang layan... gambar masa raya takde la plak...

Sampai jumpa lagi....

3 comments:

wanie said...

seronok la anis balik kg..dapat jumpa sedara-mara semua..

penuh kereta ye balik kg...sama la ngan kami..mmg penuh kereta kalau balik kg...mmg tak dapat nak tumpangkan org lain dah

lieya_latif said...

wah jauh perjalanan anis & co. nak lik kg...seb baik anis goog girl walaupun long journey.....baik tul anis...nak lagi die dok baby seat tu....lieya punye dah masuk stor dah he he he he he

dilaOHdila said...

salam gee.
masih kat KB lagi ke?
waduh anees sorang jek duk belakang. dah penuh tuh
gee kena minta papa beli besar sikit. sat lagi adik anees tak dek tempat nak duduk (hehehehhehe)
salam edul adha gee