Friday, 19 December 2008

Alhamdulillah... dah selamat

Assalamualaikum

Untuk makluman semua rakan dan pengunjung halaman ni, aku dah selamat bersalin...

baby GIRL ... belum ada nama lagi...
seberat 2.90 kg
tarikh : 18 Desember 2008 jam 12.54 pg

sekarang kami dah balik berehat kat rumah
aku dah try nak masukkan gambar tp tak berjaya...
jadi korang kene bersabarlah nak tgk new baby dgn aksi kak long Anis yer...

12 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

congratulation atas kehadiran org baru...
sure comel cam kakak anis kan..

farah amoi said...

taniah gee...atas kelahiran 2nd baby
girl jugak yea...
leh ler geng ngan kami yg 2 heroes ni
insya-Allah kita jumpa di kelate nanti yea

lieya_latif said...

tahniah!!! selamat menjalani tempoh berpantang ngan jayanye....

to anis...jadi kak long yang baik okeeeeyyyy.....

yong said...

tahniah kak gee!!!

selamat berpantang ye...

cemaner lah ragam kak long ye...jaga adik baik2 tau...

wanie said...

tahniah..selamat berpantang ye..

nanti cepat2 upload gambar baby ngan kak long nye ye

Diana Sulaiman said...

congrats gee.. alhamdulillah selamat semuanye..
anis dpt member main masak2 lagi la ye..

kamalina a.k.a aimi said...

CONGRATS gee... eh..ni betul2 surprise tau.... terkejut akak.. nila org kata diam2 ubi berisi... another girl in d house... nanti kalau free dtg blog akak tau.. ni bukan blog kek tp personal.. kamalina3773.blogspot.com.. akak lupa nak singup guna id tu tadi.. malas nak tukar..

ps; tak sabar nak tgk gamabr org baru..

ryani said...

congrats gee & papa & kaklong anis too!!

muah2 utk adik ye...slmt berpantang..nanti auntie yan pun nak kasi 'kwn' la kat kaklong anis ngan adik :P

Diana Sulaiman said...

you've been tagged!
check my blog...

jeff said...

>> tahniah...
>> kira satu hadiah yang bagus untuk mengakhiri tahun 2008 ini...

niza et sofia said...

SAlam Gee,
Congrats..Alhamdulillah semua dah selamat, Anis dah jadi Kak Long... tak sabar nak berkenalan dgn adik pulak. Selamat berpantang & eat well x

Niza et Sofia

CatlinaFly said...

tahniah for ur baby girl..sy pun due bulan 3 thn depan ni..hope everything goes well..heh..kat Kb yer..my kampung ler tu tapi skrg sy menetap di kluang..