Tuesday, 16 December 2008

Aktiviti hari ni dan semalam

Anis dah baik dr muntah2 dan demam.
Sekarang dah takde masalah nak bg Anis makan ubat.
Isi aje ubat dlm picagari, hulur kat dia... tau le dia abihkan ubat tu.
Senang keje.

Jadi sebagai upahnya...
Hari ni bawak Anis ke KB Mall...
Mula2 nmpk mcD, Anis mintak fries.
Sambil tunggu papa selesaikan urusan dia, kitorang dua beranak lepak le kat mcD situ
sambil Anis makan fries...mama layan mcFlurry ( bila lg nak makan...nnt dah dlm pantang tak blh mkn plak)

Lepas makan fries...si kecik ni mintak nasi ayam la plak...
So...utk melayan selera si anak yg jarang2 nak makan ni, kitorang pun berpindah dr mcD ke Chicken Rice Shop kat seblah tu. Order kid meal ajer...




Jangan kacau saya nak makan ni


Aktiviti semalam


Jom melukis
Lukis apa??
Tuan2 dan puan2 teka sendiri lah







Dah puas melukis
Jom excercise plaks




7 comments:

jeff said...

>> alahai...
>> lama sungguh tak dpt tengok telatah si anis ni...
>> tak boleh tinggal komen...?
>> tak tahulah pula saya kenapa...
>> ada bug kat fp kot...
>> fp la ni pun bukan betul sangat...

farah amoi said...

hehehhe
time ni ler nak kuar bebas..
sebelum ketibaan 2nd baby

gee dah lepas tarikh..berapa ari dah ni?
plan bsalin kat mana ni?
AN-Nisa?

hehehhe
itu drawing book anis ke gee...?
besar nye?

abah along said...

Laaaaa....puas bebeno atok dapat tengok aksi anis.......terasa seronok tengok gaya dan gelagat dia...maklumlah abah dah tak ada anak kecil..... jadilah..

dah pindah ke blog ke.....patut le lama abah tak jumpa...

gee dah bersalin ke....kalau belum abah harap tenangkan perasaan , abah doakan selamat .

semoga abah dapat cucu yg comel lagi.....hahahahah dah banyak cucu abah...

aimi @ kamalina said...

GEE........... ingat akak lagi tak??? akak pun dah lari ke blog semula.. :D.. ehh..awak dah balik msia ke?? back for good atau camna tu??? hmmm... bila awak mention pasal KB Mall, teringat lak kat anak akak (Haziq)..dia baru balik dari KB semalam.... dia ikut hubby ada meeting kat sana..tapi akak tak ikut sebab akak keje.. cuti dah habis laa.. btw, keep in touch k...

anis semakin comel..dah besar sekarang...

lieya_latif said...

berselera tul anis....abis tak sepinggan nasi tu...comel bile tgk die pengang sudu garfu tu....dah besar dah he hehehe he ye laa tak lame lagi nak dpt title kak long anis keh keh keh keh

eija28 said...

bg untie sket chiken rice shop...best...best....

shasha leeds uk said...

salam my dear,
x perasan lak that u r preg...dah due date pon...

pepehal pon...kita doakan moga U & ur baby selamat.boy ke girl?

musti happy anis nak dpt adik kan...

utk kita lak..pls doa for me yer..mudah2an both of us selamat. still another 2 more weeks to finish this 1st trimester...seriau laa.....berserah kpd Allah...

love,
shasha