Monday, 15 December 2008

Update

Salam ...
Tak tau nak mula dr mana... update buat masa ni :

1 - kami sekeluarga msh kat KB
2- Aku blom bersalin lagi...hari ni aku punye due...
3- Anis tgh demam... br recover dr sindrom muntah2...
4 - hari ni aku dgn hubby plak tak brpa sihat....
5 - cermin kereta kami kene lastik semalam, pecah berderai bhgn driver...alhamdulillah takde apa2 yg hilang, cm duit aje yg melayang ..ganti cermin br...




So... itu jelah ringkasan update aku buat masa nie... doakan semuanya selamat yer...
Maaf buat kengkawan yg aku sempat jenguk je blog kalian tp tak sempat nak leave comment.

Sampai jumpa lagi.

7 comments:

Fateen said...

cuaca kurang elok, kita pun jadi x sehat... hopefully gee akan bertambah sihat dan kuat lebih2 lagi dh due nie.. fateen doakan moga gee selamat bersalin serta gee dan baby pun sihat2 nanti..

ps:fateen dh kt pontian nie..ada rezeki hujung bulan ni ada jemputan kahwin di kelantan, kalau dekat ngan umah gee boleh gk kami jenguk bb baru..tupun kalau mr hubby say ok...

ryani said...

baru je nk tnya gee dah bersalin ke lom..tgk2 gee dah update...byk2 sabarla ye..dkt2 nak bersalin ni byk lak dugaannya..anyway slmt bersalin gee...jgn lupa tepek gambo baby nti ye

Puan Gee said...

re :
fateen - mmg asyik tak berkebetulan ajer kita ni kan?! boleh ajer kalau nak datang... nnt calling2 la yer

ryani - thnx ... bb dah kuar nnt kt publish la kat cni

farah amoi said...

okeh gee
mesti tgh berdebar tunggu 2nd bb kannn
hehhee
ape ape..info yea nanti!

so cute ler model-model baju kelawar itu beraksi
suka tgk...cute miut semua

mama3hz said...

moga2 kak gee selamat deliver baby jkelak...sian anis yer..insyaallah 2 ke 3 hari ok ler tu....mkn byk daging kot?????

eija28 said...

dah deliver nanti kak gee bgtau yerk dan jgn lupa hapdet gambar baby baru nanti!!!!yehaa...anis nak jadi kak long....

aunty olie said...

laaa.Anis dh balik KB ka??/ kalau mai bejalan Kuantan tu hello la aunty olei yer....mama dh nk dpt adik ye???syokla Anis nk jd kakak kan...sbaitla tgk kt compound rumah tu ada ayaq...banjir sikit2 ye kt sana... xpala..keep updateing ye..esp aklau dpt adik br....take care.. to mummy anis..all the best ye...