Tuesday, 2 December 2008

Lauk Pasar Malam

Kalau pegi pasar malam, duit keluar sesedap rasa ajer... tengok makanan kiri-kanan kalau boleh semua nak borong...cuma ada ke ruang nak masuk???

Nasi kerabu dgn daging bakar plus solok lada for me
Nasi dagang plus gulai daging for him (gamba kelabu plak)


Menu tambahan
~ apam balik, pulut kaya, laksam & kopok



Makan..makan sampai kenyang ye....


Ni plak tiga pose dari my model tetap....



Nape nangis???
"kene marah huhuhuuuuu"

5 comments:

farah amoi said...

ohooo..nasi kerabu tuh...ado plok ikan celuk tepung...daging bakar
lagi sedap

kopok tuh sedap dok?
kat penang ni
kalu kopok kat p. malam
liat mcm tiub tayar..
wat sakit ati je beli

hehhehe...xpo
balik kelate nanti kawe g beli somo tuh!

eija28 said...

dah lama x pekena nasi kerabu nie...masa bulan pose hubby tiap2 hari beli nasi kerabu...wah kak gee...perabot baru dah sampai erk...nape anis tu...kesian ituw budak...

wanie said...

betul tu..kalau pegi pasar, semua nampak semua nak...sudah nye tak habis makan pun...nasi kerabu tu nampak sedap la..

lieya_latif said...

ermmm menu gee ni same jek cam menu yg lieya akan beli kalo gi pasar malam he he he he

tapi laa ni tgh gile sate minang...sedap tau....kat pasar malam bangi ade.....kalo pekene tu, sure malam dok gi toilet jek....kuah satenye pakai lade itam...mmg perit perut he hehe

Fateen said...

nasi kerabu mmg feveret anak2 fateen..depa dok panggil, nasi blue pasai nasi tu warna biru.. ni dia dh nampak, sok ada pasar mlm kena belilah tu..

dh lama xp pasar mlm sejak ada anak ni..selalu kirim jer ngan husband (on the way balik keje akan lalu area pasar mlm tu)