Monday, 9 March 2009

Cuti Maulidur Rasul kami

Sekejapnya cuti... esok dah nak kene bangun pagi balik... huhu... nak buat camno... nak duit kenelah gi keje... takde sapa nak bagi kita duit kalau tak berusaha... Kami tak sempat nak bercuti-cuti m'sia... cuma merewang kat shopping kompleks menghabiskan duit adalah :) Lagipun tak best jugak nak bejalan, maklumlah Aina kecik lagi... tunggu dua-tiga bulan lagi baru sedap sket nak berlibur...

Pic kat bawah ni ambik masa kat mama chop papa grill... saja nak try steak kat situ... best la jugak... tapi tak boleh diamalkan selalu... banyak kolestrol!!! Harga pun boleh tahan jugak... sesekali bole la nak ubah selera...kalau tiap2 hari, mau kempis beg duit. Aku ada snap pic steak tu, tapi memandangkan blog ni sekejap ok sekejap ko, aku pun naik nyampah le plak nak masukkan gambar... so layan gambar Anis jelah yer ;)


Posing sambil gigit fries....

Ahad plak... kami ke La Stella Water Theme Park, untuk memenuhi hajat si anak yang teringin nak swimming. Bayaran masuknya RM 15 bg dewasa sebab weekend. Kalau pegi hari biasa kene RM10 je. Gambar kat bawah tu, kak Anis tengah bersedih... nak tau kenapa?? Sila ke sini -->> klik


Huhu... daku didera....


5 comments:

*Azie* said...

syoknya anis& aina g swimming...

aimi @ kamalina said...

diorang gi swimming kat mana tu gee??? hmmm...awak dah start keje semula ker??? selamat bekerja yaaa.. mesti liat kan...

lieya_latif said...

wah bestnye mkn kat papa chop mama grill tu, lieya dari dulu nak masuk2 tapi tak termasuk2..nak wat camne tekak ni belum terase nak makan steak, tapi nanti harus gak le masuk sane, tapi tunggu special date laaa....kate mahal situ kan so kene pergi time2 hari special laa gitu....he he hehehe

alah cian anis, nangis2 die haaa...mesti kes tak mo balik nie...nak mandi lagi....kan kan kan

jeff said...

>> mcm mcm kerenah budak budak ni kan...? :D
>> kadang pening kepala juga nak diturutkan...

Mama 4H said...

hehehe..anis malu yer nak mandi depan ramai2...namanya gurl kan gee...dia dah besar dah kan dah tau malu....