Friday, 6 March 2009

Mana nak pegi ye?



Cuti panjang hujung ni nak pegi mana ye?? Maklumlah bukan senang nak cuti berderet gini...

Macam nak cuti2 M'sia tapi blom buat keputusan lagi destinasinya. Anis asyik dok ajak nak pegi hotel... nak swimming. Amboi... macam le hotel tu blh duduk free.

U all plak apa plan? Selamat berhujung minggu.... n bercuti....

7 comments:

*Azie* said...

amboi syok nya ,anis ajak g hotel yer..akak azie dok umah jer kot...bz brkemas2 nak berpindah hehehehe..selamat bercuti

aimi @ kamalina said...

ooo...anis ni sama la dgn anak sedara auntie tu (nama dia pun anis gak)..dia pun selalu ajak ibu dia gi hotel & swimming... org JB gak..hehehe.... skarang ni "anis" tu ada kat rumah auntie... sampai kul 2am dari JB mlm tadi.. bukan main seronok anak2 auntie sebab ada "anis" yg cute tu...

haa...akak lak tak kemana gee... kena baking..huhu.. ni nak cari idea utk deco tapi "ter"merayau ke blog org lain lak.. selamat berhujung minggu...

izuan murat said...

wah, bestnyer cuti..dicini cuti jgk..tp cuti yg xbley gi jln2..hhuhu..borimnye..dh la cik abe cuti pjg..slmt bcuti2 msia k gee..jgn lpskn peluang..:)

farah amoi said...

huhhh!
kami ni dok umah je la...
sabtu farah kena OT
ahad ayah diaorg plak kena OT
isnin xdak wakpe gok

boring doh....

CatlinaFly said...

selamat berhujung minggu jugak!;) kami pun tak kemane2..balik umah mak mertua sehari pastu duk umah jer...

jeff said...

duduk rumah rest je...:-d
>> saya pun nak ambil kesempatan relax kat rumah je...:-d

niza et sofia said...

Salam Gee,
tgk anak2 Gee dah makin mmbesar... esp. Aina, pun dah nmpak mcm ANis sikit la ni, comel sgt :)
Gee dah start kerja ke ?
Habis lah lipstick mama dia jadi, pndai betul Anis. Sofia pun sama klau nmpak kita paki lipstick dia pun sibuk acukan mulut dia hehehe
re: Thank u for the wishes :)