Sunday, 1 March 2009

Apa perasaan anda bila....

  • punyalah susah nak dapatkan parking ... sampai je kat atm machine tertera... OUT OF SERVICE (kene plak time tu kat beg korang ada dua hengget ajer)
  • punyelah semangat nak tgk tv... tetiba tertera... SERVICE CURRENTLY NOT AVAILABLE (Astrok lah )
  • bila nak surf tenet jer keluar display OPS!! THE PAGE APPEAR BROKEN!

Dua contoh terakhir tu membuatkan aku rasa nak gi 'bom' kompeni tu... kita bukan ambik service free... bulan2 bayar (walaupun pitih laki aku)... kalau tak buat bayar bil korang...pitih tu boleh buat beli benda lain tau! Jadi buat kompeni yg sediakan servis tp amat le tak memuaskan hati ni...silalah pertingkatkan servis anda!!!

Akhir kata ; sabar itu separuh daripada Iman...

11 comments:

iu @ wid said...

sabar.. setiap yg berlaku ada hikmahnye...hihihi

jeff said...

>> kira antara cabaran kehidupan juga ni...:-d
>> yang service currently not available tu cukup tension kalau time nak tengok bola dia keluar...:-d

lieya_latif said...

betul tu....3 bende kalo jadi ..mmg terus leh moody...nie lieya kat opis ni...dah 3 ari tak boleh bukak yahoo punye website...nak check email pun susah...eiii geramnyer!!!

tergelak lieya tgk pic anis kat bawah.....abis le sebatang lipstik di tonyoh tu...hi hi hi...pandai plak die pakai lipstik tu kat mulut....ade potensi besar sok jadi kaki solek ni .... boleh geng ngan mia....he he he

*Azie* said...

ye la akak...klu azie pun tension...

aimi @ kamalina said...

betul tu gee...akak pun "hangin tahap taufan" kalau terjadi bende2 kat atas tu... mmg tension wooo...esp yg no 2 tu... sokmola "service not available"... dahla sebok increase monthly fee, tapi still tak bagus... tension..tension...

SyahNur said...

mmg bengang giler kalo kelaur 'service currently not available'.. tension je guer!

haha.. kelakar betul gmbr anis comot ngan lipstik tu...

Fateen said...

hehehee, sabar2..kami pun selalu gk kena tp yg nombor dua tu lah (bila time hujan lebat)..

sakan sungguh anak dara tu dok make up ek...dania pun gitu, pantang tgk mama dia makeup.. laju jer dia hulur muka ngan mulut dia..

Hajar said...

salam...sabar tu separuh drpd iman...kompeni mana tu esp yg tenet punya, nanti lik msia takmo guna servisnya...

farah amoi said...

marah naaauuuu nampak nye...

lex..lex

partimejob said...

hehehehe..memang tensen kan kalau jadik2 bende2 tue..tie selalu maki dalan hati jerk..kira hilang jugak la sabarkan cuma tak luahkan..hu3

[[ yong ibu chem ]] said...

ye betul tu kak..

sabar itu separuh daripada Iman

:) tapi mau gak rasanya nak 'berangin' jap tu! hehehehee