Tuesday, 17 March 2009

Dua hari lagi....

Salam...

Adui... sakit jiwa memikirkan blog yg tak bleh nak log in ni... hari ni apa mimpi ntah dapat le plak... Pernah skali penat je aku taip pepanjang jwb tag, skali fail le plok.... huhu.... ok lah aku tak nak le membebel bebanyak...

Dua hari lagi aku nak duduki PTK... wish me luck guys ... aku tak study maut... beli set soalan dan je... kalau sempat bukak buku blh le aku study sket... tapi tiap kali aku bukak buku je, ada aje panggilan dari peminat2 kecil aku ni... harap2 aku lulus le kali ni, jd tak pyh repeat lagi next time ...

Dua hari lagi aku nak balik kampung... yippi.... abih je PTK nnt kitorang trs bertolak ke Klantan... pasti nenek2 dan tok ayah dah rindu banget kat cucu2 dia yg chumels ni... aku dah beli empat pasang kain utk bg kat makcik aku jahit... dan ambik yg tiga pasang aku tinggalkan hr tu... boleh la aku shoping tudung skali :)

Okeylah...wish me luck key, dan selamat dalam perjalanan nanti. Jumpa lagi....

9 comments:

*Azie* said...

semoga berjaya kak gee....

farah amoi said...

PTK tuh exam utk apo
kawe x tau ler bab-bab exam nih loni

ooo
balik kelate lagi
rajin nye
ado kenduri ke?

hehhe
siap nak niat nak shopping tudung lagi tuh
pasti byk hasil rembatan nye !

lieya_latif said...

alahai...sebut pasal PTK ni seriau satu badan....hi hi

gee, nak tny sikit, gee PTD yeak....

anyway, good luck yek...semoga sukses!!!

ryani said...

PTK??? aiyakkk!! tensen sey nak jwb PTK ni..kat sini hampes jer..dh dpt level 4 pun gaji x naik2..kena tgu next year br naik... =(

luthfil07 said...

good luck Gee! ni pestime amik ke?
saya dulu satu paper skali amik jek lepas, paper umum sampai 3x baru lepas...seksaaa..seksaaa..
pasal BF tu, tak ghoti la den nak pump secara semulajadi tu kene pakai breastpump tu.. hehehe

eija28 said...

eija doakan kak gee berjaya PTK kali nie....next time x payah repeat lg kan....nak kelik kelantan erk kak.....eija lama dah x blk sana....last blk sana bln 1 hari tu....kali nie line tenet ok plak kak....sekali blk byk hantar baju kat makcik erk....bestnyer....

izuan murat said...

samala cni kgee, tenet hampeh!

nway, gud luck for ur ptk..n hati2 blk kg..enjoy ur hol k..

wah byknye tmph bju..mst meriah bgaya rya thn ni kn!:)

Mwah2 to anis n aina..

dilaOHdila said...

salam gee
aku pun dah lama tak update blog ni
sorry lambat reply TAG hang tu, aku x siap lagi gherja rumah yang hang bagi arituh
anak dara hang dah makin besaq. aku paling suka gambaq anees kat kusi putih tu, alaala kat kat obercea pulak erk

jeff said...

>> all the best to you...
>> and have fun...:D