Monday, 17 November 2008

Sebulan punya gambar

Salam
Sedar tak sedar dah lebih sebulan kami berada kat sini... kembali ke kehidupan asal sama macam empat tahun lepas...cuma bezanya kali nie tambah lagi sorang budak kecik yang nak diuruskan...

Macam biasa Anis still lagi membantu mama ngemas rumah... dapur pun baru nak mula berasap... dah sebulan lebih masuk rumah nie, baru brpa kali masak...tu pun goreng fries utk cik Anis ajer... start minggu nie baru mama bukak 'restoren'... hari2 makan kat kedai sampai tak tau nak order apa plak (masa kat UK dl dah bgtau awal2 kat hubby sebulan pertama balik sini mama nak cuti jd chef) hihihi jadi tempoh sebulan dah abih kene bukak balik la restoren

Oklah...kat bwh ni gambar2 Anis lagi... masa kat KB dan kat rmh kami di JB (rumah sewa daaa... rumah sendiri blom ada...tunggu lain tahun lah) ...ntah bila nak balik kampung duduk lelama sket... huhuhu..

Dekat rumah nenek
~ masa mula2 sampai KB bulan lepas ~

Makan mcD
~ Ma&Pa yang nak lepas kemaruk makan mcD sebenarnya, Anis mkn fries dgn apple pie aje ~


Pizza Hut
~Anis makan soup ajer ~


Syifa datang rumah Anis
~dah lama tak jumpa pun bleh ingat lg kat bespren dia ni, sampai tak bg Syifa balik plak~

Pantang dengar muzik, mesti nak berdansing
~ Anis yang boring, masa ni rumah kosong lagi ~

Ada gaya macam tokey gudang tak??
~Tokey tengah tunggu customer..lelong lelong...~

Anis sakit
~ Pura-pura buat demam je ni, dok memujuk papa nak keluar gi jalan ~

Dapat keluar terus hilang demamnya
~ Kali nie kita makan nasi ayam special punyer ~

~Main kerusi pusing ;) ~

Dengan aksi cheeky nya
~ nak buat aksi 'peace' tapi tang tangan tu blom menjadi lagik

Gambar pagi nie
~ budak berserabai sbb tak bagi mama sikat rambut ~

*** so...ada nampak apa2 perubahan tak pada cik Anis???

5 comments:

eija28 said...

wah...byk gambar anis stok sebulan erk....kak gee...anis dah boleh sesuai kan diri dengan kat malaysia ke?

Ayong said...

wah anis, makin dewasa dah la.

posing bagai ragam.

paling tak tahn tgk aksi mcm tokei gudang tu!

:)

farah amoi said...

ada...ada nampak perumahan

tang rambut depan anis
dah kont0t kan
sape gunting tuh?
gee gunting sdiri ke..?
heheh

so, kiut ler ini budak
dah dok kat mesia ni
nampak makin cerah kulit plok cek mek molek nihh..??


aii..stay kat johor...awat cakap ko utara plak
"tang...tang..." kalau ore teganu..
tang tu...PUKUL

hahhahahha

ryani said...

salam gee...wah wahh...dah balik mesia ye..ada gak yan survey fotopages tp xde entry baru pon..windu nk tgk gelagat anis..makin kurus la anis..tp pipi ttp comel...gee & family sihat ke?gee ngan papa keje katner skrg?nti kalo gee dtg kl bgtaula ye..lehla auntie yan blanja anis fries..hehhe

~~ciklinn~~ said...

comelnyer anak dara nie... geramm sgt tgok...