Monday, 24 November 2008

Model TuaLA


Cuaca panas macam skrg best jugak dapat mandi-manda...

Kalau masa kat UK dl Anis suke sesangat mandi dan berendam lelama dalam bath tub, skrg kalau nak mandi agak liat sket...nak kene pujuk rayu dulu baru jalan............... huhu..... lagi satu bila siram air kat badan ajer mula lah meraung sakan... mesti jiran seblah ingat mama dera anak nie tiap kali masuk bilik air ;0

Tak kira lah Anis... nak nangis bagi satu taman dengar pun silakanlah..... mandi tetap mandi....



Nota kaki ~ Hubby tak balik lagi... jadi kene stay satu mlm lg berdua dgn Anis... dr pagi bangun tido sampai lah ke malam ntah brpa kali dia dok jenguk kat pintu tu... dah rindu kat papa plak... bila papa tipun tak nak ckp plaks...

6 comments:

farah amoi said...

alahai cekci nye...

jejaga cik salmah...
huhh...ni leh jd model front page majalah mangga ni

eija28 said...

aiyooo...cekcinyer model tuala...susah nak mandi erk anis tu kat sini...eija rasa eija x ada mention pun besday iman...dah lepas besday iman...kat fp eija ada gak sambut sket besday iman masa bulan pose hari tu....

wanie said...

anak dara ni seksi nye dia berkemban ngan towel..

Fateen said...

model tuala??hehehee, anis pakai apapun maintain cute...dhlah tu pandai plak model cenonet ni berposing...
**insyallah diorang balik pd 16/12.. rasa2 lebih kurang ngan gee punya due tak?? bila gee due?

ryani said...

ewahh..lentok plak budak syeksyi ni :P

lieya_latif said...

auwww!!!! seksi nyer...seb baik aunty takde anak bujang kalo tak diharamkan tgk he he he he...comel le anis...pandai betul posing....