Sunday, 23 November 2008

superGIRL

Nak keluar jenjalan...sekali ...ini budak tecit muntah plak dalam keta...abih semua baju, seluar n carseat kene muntah dia...satu keta dapat perfume buatan Anis...semerbak 'wangi'.... kebetulan plak tak bawak baju spare... kalau patah balik dah malas nak kluar lagi.... jadi cancel plan asal... singgah masjid cuci badan ini budak... lps tu cr mall terdekat... beli baju. Sesambil tunggu papa gi beli baju... nilah pakaian sementara cik Anis...

I'm the superGIRL

Dah dapat 'signal'... ada misi menyelamat nih

Lepas muntah...superGIRL laparlah plak...bawak gi makan mcD...mcm biasa superGIRL makan fries ajer....



Petang plak, superGIRL diserang ceceme... jd superGIRL kene makan ubat ceceme... kenkonon demam tu, sbb tu tepek cooling gel kat dahi...



Tido bergaya...

6 comments:

niza et sofia said...

Salam Gee,
1st of all nak ucap tahniah akan dpt baby tak lama lagi... kot2 lagi awal nnti jatuh sama b'day ngan my Sofia lak 7 Disember. hrp2 semua nya sihat sejahtera hingga keakhirnya. Pandai betul gee simpan rahsia ye, tak tahu pun u preggy...tahu2 dah penghujung bulan. Apa2 pun I doakan semuanya selamat. Macam mana Anis kat Msia ? Dah boleh sesuaikan diri ke ? Gee tinggal kat mana sekarang ni ?
Take care & stay in touch ye, kisses to Anis sayang x

Me-Mrs-Mum said...

aiseyy...anis dah nak dapit adik ropenyer....pandai tul simpan rahsia ye gee....bagus...bagus...

re:tul tu gee,ct mmg berserah pada-Nya sahaja...

sha said...

alahai nak dapat baby rupanya....semoga sentiasa sihat dan dalam lindungannya...

farah amoi said...

gaya anis tido sila pangung tu..
sebijik cam darwisY..

pandai papa anis beli baju
xpe...insya-Allah kita jumpa kat kelate nanti
no phone still yg sama lagi?

MakSu said...

re ;

Niza - trima ksh... kot2 bb nak kluar awal blh la celebrate sesama dgn kakak sofea yer

Me-Mrs-Mum - ;)

Farah amoi - no sama lagi...tak tukar dah...kalau tukar nnt gee bgtau

MakSu said...

re : sha - InsyaAllah...