Thursday, 20 November 2008

Bizz susu ka???

"Anybody nak beli susu??? Anis dah jd bussinessgirl plak...
produk pertama bizz Anis ... susu tepunglah...
kalau ada sapa2 berminat bleh contact Anis yer"
~ Anis ~

Ni le kedai Anis...barang pun terhad
sapa lambat dia tak dapatlah

Kalau jual sume ni bleh lah Anis blanja papa makan pizza
Baru ada dua henggetlah

Ni Anis dah siapkan sample...
sapa cepat dapat rasa yang Anis bancuh + botol free lagiiii

Ok tak kalau cik Anis bizz susu??? hihihi... maaf yer adik2 dan puan2... susu2 tu semua bukan utk dijual... itu susu cik Anis yang punya....... kitorang borong masa ada promotion hr tue... satu pek boleh abih dalam seminggu +++ ajer... kuat btol budak tecit ni minum susu. makan kureng...

Kalau dia nak makan pun hanyalah kentang goreng, nasi ayam kosong/nasi putih dan biskut. Dapat appeton suke la plak dia... ada sesapa yang bleh bg tips nak kasi ini budak punye selera makan bertambah tak???

5 comments:

wanie said...

sus anis sama la ngan susu irfan...tapi irfan minum sikit je...1 pek tu nak dekat 2 minggu baru habis...nak kena beli lagi ni dah habis stok..ade lagi ke promosi susu tu?

MakSu said...

Irfan minum skt sbb dia byk mkn benda lain tak?? Anis nie mmg byk minum... tak pasti la plak wanie... kat sini dah abis promotion tu...

Fateen said...

anis..susu yg anis minum ngan botol tu samalah ngan yg Dania minum and guna..kat sini masih ada lg promo tu, isnin lps baru beli kat giant..kalau dulu sekali 3 pek kembar tp skang ni cuma 2 pek kembar je.. kalau goreng nugget, rebus sayur campur ke..anis ok tak? kadang fateen amalkan paksa kat diorang ni..dpt 3-4 suap jadiklah...dh dpt suap sikit kalau still xmo, oklah tu..nx time bila time mkn buat gitu lg..nk biasakan diorang ngan macam2 mknan..

*kadang saja xmo bagi susu kat Dania sbb nk soh dia mkn dulu..tp kalau x jln gak..heheh kitalah yg kena ngalah..

eija28 said...

wah...byk betol susu anis....ingatkan nak jual tadi....dulu iman sama mcm anis asyik minum susu jerk...takmo mkn...skrang alhamdulillah mahu mkn nasi....eija bg dia vitamin C...supliment

dilaOHdila said...

salam aneessssssssssssssssss
mak aih banyaknya susu dia
ni jual ke na promote ni gee (hehehe) kakak kuat minum susu ke
tak per nanti boleh lawan ngan adik yer kakak:-P