Friday, 27 February 2009

Award dan Tag

Dapat award lagi... daripada Yan jugak... tq Yan, next time kalau ada bagi lagi ye ;)




Jadi... award ni diperpanjangkan (ada ke perkataan ni?? Lantak lah, bukan nak masuk exam karangan BM pun) untuk semua rakan dan pengunjung blog ni. Sila...sila... jangan malu-malu.
Dah dapat award, dapat plak tag... Yan jugak yg passed kat aku... tq tq... arahannya :
Copy the questions below. Simply use the first letter of your name/nickname as your answer for each questions. You can't use any answer twice and don't use your own name for questions # 3 & 4. After you're done, tag 10 people.
1. What is your name? Fauziah
2. A four letter word: Fire
3. A boy's name : Fauzee
4. A girl's name : Fifi
5. An occupation : Fireman
6. A color : Fuschia- It is a type of pink- very bright... (baruku tau ada banyak kaler start dgn huruf F)
7. Something you wear : Face mask (boleh terima tak?)
8. A type of food : Fruits
9. Something found in the bathroom : Fragrance
10. A place : Finland
11. A reason for being late : Fulus tertinggal boss! Kene patah balik. ;)
12. Something you shout : Fuyyoo!!!
13. A movie title : Finding Nemo
14. Something you drink : Fanta (dulu2lah, skrg dah tak minum fizzy drink)
15. A musical group : Fun Boy Three
16. A street name : Free Street (belasah ajer)
17. A type of car : Ferrari
18. A song title : Five Little Monkeys (klik utk dengar lagu)
19. A verb : Fishing

Fuh ... agak mencabar jugak nak menjawab tag ni... so ... 10 mangsa seterusnya Farah, Jeff, Izu, Mama 3H, Fateen, Kak Aimi, iu, Diana, Eija & Yong. Kalau takde nama tu tapi rajin nak mencuba dipersilakan. Apa lagi... sila la jawab ;)

6 comments:

izuan murat said...

Yeay! bestnyer dpt award cantik! hehe. Tq k gee, insya Allah akn izu jwb tag ni..simple2 okla.:D

eija28 said...

adoi kak gee....eija kena tag erk...free2 nanti eija buat erk home work nie...amacam keje skrang kak??yelah dah lama cuti jaga anak kan??semua start dr huruf "F" ler....

Fateen said...

mekasih yea.. kita amik tau award n tag tu.. nnt akan daku buat :D.. tp aci dak kalau copy paste yg gee nyer...hehehee, nama pun start sama kann..

iu @ wid said...

kak gee..iu tu sy ker..? kalau org len sy amik award tu je.. award tu nt wat..ekekekek..;p

iu @ wid said...

eh tag.. tag tu nt wat..amik ward aje.. aci ke tak aci..? hikhikhik

aimi @ kamalina said...

eh..tak perasan lak.... tapi ok lah..akak pun takde bende nak buat.. jwb tag pun ok gakss kan...blh angkut award yg comel tu sekali... aci tak?? hehehehehe... TQ gee...