Saturday, 14 February 2009

Tag lagi

Kena tagged dgn Puan iu la plak.. memandangkan skrg aku tgh free (baby berdua tu dah tido) maka boleh la aku menjawab tag Puan iu nie...

Arahannya :

Go to your photos folder in your computer.
Go to the 6th folder of photos.
Go to the 6th picture in that folder.
Put the picture on your blog and description of it.
Invite six friends to join the challenge.
Link them in your blog and let them know they have been challenged
Jawapannya :
Nilah gambarnya ; jeng je jeng.......

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Keterangan gambar ;

Komputer den ni ada 5 folder gambar ajer... jadi takdelah gambar yg menepati soalan kuang kuang kuang....

jangan marah .....


Seterusnya aku nak panjangkan tag ni kat enam lagi blogger ... Siti Apau, Mama 3H, Jeff, Dilabangi, Mama 3HZ & kak Hajar .... hah apa lagi... jawab jangan tak jawab...

3 comments:

iu @ wid.ayu said...

kakkk... tak acilaa..takde gambaa.. ;p

Hajar said...

salam...nanti kita cuba jawab tag puan ye, itupun kena check, menepati tak syaratnya...ahaksss

ryani said...

alamak baru je nak tag gee..org len dah tag benda sama..huhu