Thursday, 12 February 2009

Award

Dapat award ni dari Catlina & Meen...Tq ... tq...
So... aku nak pass award ni kepada Farah, Yan, Izu, Siti, Dila, mama 3hz, Eija, Lieya, Diana, Fateen, Bro Jeff & semua pengunjung blog ni yang tak disebutkan nama (rasanya ramai yang dah dapat... tapi kalau nak ambik bwk balik rumah lg skali dipersilakan)... ambik...jgn tak ambik....










7 comments:

ryani said...

tq gee..den rembat yo...

Fateen said...

thanx gee..
kami balik jhr minggu nie, sabtu ke hospital besar..kalau sempat jumpa nnt kami inform..

MaMa 3H said...

thanx gee...kiss utk anis n aina..

izuan murat said...

Thanx k gee, sukanye dpt award! byk lak tuh. hehehe..nti izu tayang kt blog izu yeh!:D

jeff said...

>> banyak gak award tu...
>> tahniah...:-d

aimi @ kamalina said...

gantung..jgn tak gantung..syok gak layan award ni...

mama3hz said...

kak gee- mama 3hz tu i ke mama 3h???erm..nmpknya i ader kwn la... and i know mama 3h tu from fp kak gee jugak ler....mama for hasha-humaira n hadif...i plak mama 3hz(hazimah-hamizah-harizah)...erm..apaer2pun i amik nnt yer award2 tu...byk uu....thanks...