Friday, 10 April 2009

emm cee

Hari ni hari kedua aku mc... esok kene msk kejelah... Anis dengan Aina aku tak hantar rumah pengasuh deorang...

Ingatkan bila mc ni blh la kemas rumah... penyudahnya... nan adooo... semalam merupakan hari tido bagi aku... mana taknya... lepas makan ubat ... mata ni mengantuk yang amats....

Hari ni aku ambik kesempatan bermalas-malasan lagi skli dengan me-make-up blog aku ni dari pagi td (sebab tulah ianya ditutup kepada penunjung buat seketika) ... buat sementara inilah hasilnya... blog aku berwajah baru... nak tunggu masuk rumah baru ntah bila baru dapat, memadailah cat blog dulu... ;)





*** gambar tiada kaitan dengan cerita di atas....

6 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah comel ape umah baru ni....lagi comel bile ade pic due badek kiut nie he he he....kiut nye aina pakai tudung tu......geram kat mulut die tu.....comel sangat!!!

izuan murat said...

A'ah la kgee, cantik umah baru ni..ceria...mcm tuan rumah n seisi keluargganya je..hehehe..

O dpt mc ehh..okla tu kgee dpt berehat gak..wpon xsepenuhnya..maklumla nk kms umah skali jg those lil princess ;)

ryani said...

ceriiaaaa...hehehhe..comel aina pakai tudung..baik2 nanti jangkit kat anak2 dara lak...

syazyatie said...

tomeinye aina..

aimi @ kamalina said...

waaaaa...comel la rumah baru gee.....kalerful gitu... gee, gambo bertudung tu aina kan??? sebijikla muka anis... ke tu gambar anis masa kecik?? confuse dah akak ni..

Suzana Abd Manan said...

Wah...blog yang cantik...pink lagi tuh..:)