Friday, 24 April 2009

Sila pakai 'seatbelt' anda....


Mula-mula.... steady ajer.....






Bila dah lama... dia start nak bangun dah.....




Dan akhirnya.....




Nasib baik ada seatbelt... kalau takde seatbelt memang kompem tertonggeng ke bawah le Aina... duduk kat buai tu sekejap ajer... dah start nak bangun... seingat aku, Anis masuk umur 7 bulan baru start bangun dari seat tu.... dan peringatan jugak .... SAFETY FIRST... sila pakai seatbelt tak kira di mana berada....

3 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

aina sayang....lasaknye, tak mo duduk atas tu yeak nak meniarap kat bawah laa tu he he he...ha'ah seb baik ade seatbealt tu, kalo tak sure dah tertonggeng tu....he he hehe...

hisssh...geram tgk kaki aina yg tembam tuh....nak geget2 ajek rasenye

Fateen said...

huhuhu...yg syoknya, anak2 fateen pun bleh jatuh tertonggeng walaupun pakai seatbelt masa atas buai gitu...ahhahaa, camna tu?!

luthfil07 said...

ish ishh... lasak jugak anak dara sorang ni yek??.. hehehe..