Wednesday, 22 April 2009

MSAM 09






Salam...
semalam kami ke Minggu Saham Amanah Malaysia bersebelahan dgn angsaNa ... saja nak meninjau kot2 ada peluang menambah duit ;) Agak besar tempatnya... siap bere-e-kon lagi walaupun dibuat bawah khemah ajer.... agak penat jugak kaki dan telinga mendengar penerangan agen2 berkaitan saham amanah ni... masa dok meronda tu plak 2A tido... syoklah sket bejalan...


Air mineral ni dapat free aje...



Di samping tu ada jugak gerai2 yg menjual barang lain dgn harga murah mcm vitamin, pizza, Brands etc. Air mineral ni dapat free ajer... tiap kali berenti dengar penerangan agen2 kat situ dapat le air free... di samping tu setiap pengunjung akan dapat beg free, dan kalau buat pelaburan akan dapat le hadiah2 free yg lain. Kitorang just jalan2 dan dengar2 je, jadi dapat beg free ajelah.



Jumpa la plak dengan si Chikky dan Pizza ni... Anis tido la plak...


*** woppp... tak nampak la plak muka Aina




Sebelum balik sempat le borong beberapa produk vitamin... dah beli tu dapat lagi free mcm2 vitamin dan ubat.... besh besh... so hari ni anak2 aku terpaksalah jadi model vitamin plak...



**** Sila abaikan air mulut Aina tu yer...
dah terliur sangat nak makan vitamin tu agaknya ;)

4 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

YE KE DPT byk brg free...wah best tu he hehe eh...wahpasni nie anis kene la makan vitamins ari2....fish oil tu bentuk syrup ke pil, lieya selalu jumpe yg betul pil/kapsul ...mmg teringin nak beli bagi anak2 makan sebab bagus utk otak, tapi si mia tak reti lagi nak telan pil2 nieh....

comel tgk si anis dok peluk aina, ganas jek tangan die tarik muke aina he e he he

Puan Gee said...

re :
lieya ~ fish oil tu pil ... utk mama & papa dia... utk anis champs tu jer... nak gi lg lah beli... satu botol baru dia jual rm15...
mmg tgn dia tarik kepala aina suh pandang kamera... adik dia dah biasa dgn keganasan si kakak ni

izuan murat said...

Hehehe..tliur ye aina...bagusla nk mkn vitamin..ank2 aunty sume penakut nk mkn ubat..mcm ummi dia laa..;)

Best nya kgee dpt mcm2 free..kgee xmasuk ye amanah tu? kami pon..kikiki...

Comelnye mascot tu, syg derg tdo la plak ye..anis xtkt eh kgee klu nmpk mascot. zahin takoott..yg ni ikut mcm babah dia..:D

Suzana Abd Manan said...

wah..model iklan yg cute...hehe