Wednesday, 29 April 2009

Tagged ~ Gambar Profile

Kene tag dengan Syasmeen , senang aje tag ni...

1. Letak kan gambar profile anda


2. Terangkan apa maksud gambar itu?
Takde apa2 maksud.
Gambar ni diambik semasa majlis jamuan raya tahun 2007 kat Coventry



3. Kenapa pilih or letak gambar itu?
Saja jer... sebab masa mula2 create blog ni takde gambar yang dirasakan sesuai
Gambar ni nampak macam simbolik gitu
(ala-ala syok sendiri lah... peduli hapa... blog aku, aku punye suke lah mua haha)


Skrg turn aku plak nak pass tag ni pada:
Azrin, Izu, Yan, Emmy, Fateen


** dah buat tu angkut sekali award kat bwh ni ye sebagai ganjaran**
Kene jawab tag dulu baru bleh angkut award, tak bleh ngelat yer


1 comment:

HalfBlood Princess said...

ai lebiu too kgee! hehehe..nk buat skrg jgkk..xleh tdo punyer psl..aihh..nway tq!:D